Pasninko kotletai iš avinžirnių

Šis pasninko kotletų receptas neįprastas tuo, kad avinžirnius nereikia virti.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 350 kcal

Gaminimas
45 min. Print
  • Pamirkykite avinžirnius šaltame vandenyje pernakt. Vandens lygis turi būti šiek tiek aukščiau už avinžirnius. Tada išpilkite vandenį ir išplaukite avinžirnius.

  • Susmulkinkite avinžirnius blenderyje.

  • Sumaišykite susmulkintus avinžirnius, sutarkuotą morką, smulkiai supjaustytą česnaką, druską, karį, vandenį, miltus ir pusę valgomojo šaukšto aliejaus.

  • Iš gauto faršo suformuokite kotletus. Apkepkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: