Vištiena su voveraitėmis keptuvėje

Švelni vištiena su voveraitėmis, troškinta grietinės padaže. Nuostabus keptų grybų, mėsos ir grietinės derinys. Šis patiekalas tikrai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Tai tas atvejis, kai receptas yra greitas ir paprastas!

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 322 kcal
Baltymai: 18.15 g
Riebalai: 25.60 g
Angliavandeniai: 5.93 g
Paruošimo būdas
40 minSpausdinti
  • Gabaliukais supjaustyta vištiena
    Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais.
  • Kepame vištieną keptuvėje
    Įdėkite į keptuvę pusę sviesto ir įpilkite pusę saulėgrąžų aliejaus. Apkepkite vištienos gabaliukus.
  • Supjaustytos voveraitės
    Voveraites gerai išplaukite. Didesnes supjaustykite, o mažesnes palikite nepjaustytas.
  • Supjaustytas svogūnas
    Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais.
  • Kepame voveraites keptuvėje
    Apkepkite voveraites saulėgrąžų aliejuje ir įdėkite prie vištienos.
  • Kepame svogūnus keptuvėje
    Apkepkite svogūną.
  • Troškiname vištieną su voveraitėmis grietinėje
    Sudėkite vištieną, voveraites ir likusį sviestą prie svogūnų bei dar šiek tiek pakepkite viską kartu. Tada įpilkite grietinės, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite apie 7 minutes.
  • Vištiena su voveraitėmis keptuvėje
    Patiekite su krapais. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 3 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: