Gaminame skanią vištienos krūtinėlę, įdarytą saulėje džiovintais pomidorais, špinatais ir mocarelos bei fetos sūriu. Šio patiekalo gaminimas užtruks vos 30 minučių. Pirmyn!
Ingredientai
Porcijos: –+
- Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 150 ml
- Saulėje džiovinti pomidorai 30 g
- Špinatai 15 g
- Fetos sūris 75 g
- Mocarelos sūris 15 g
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Vištienos krūtinėles įpjaukite horizontaliai, kad jos atrodytų kaip kišenės.
- Įtrinkite krūtinėles druska ir pipirais bei užpilkite alyvuogių aliejumi.
- Paruoškite įdarą. Supjaustykite fetos ir mocarelos sūrį į nedideliais gabalėliais, nuplaukite špinatus.
- Į vištienos krūtinėlių vidų įdėkite saulėje džiovintus pomidorus, pjaustytą fetos bei mocarelos sūrį ir špinatus.
- Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite aliejų, likusį nuo marinato. Įkaitintoje keptuvėje kepkite įdarytą vištieną iš abiejų pusių. Patiekti prie stalo galima su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!