Kepta lašišos filė su česnakais ir vyšniniais pomidorais



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 275 kcal
Baltymai: 26.8 g
Riebalai: 15.7 g
Angliavandeniai: 7.2 g


Gaminimas
20 min.Print
  • Česnaką supjaustykite išilgai plonais griežinėliais ir kepkite alyvuogių aliejuje, kol suminkštės.
  • Supjaustykite vyšninius pomidorus per pusę, įdėkite į keptuvę su česnakais ir kepkite, kol jie irgi suminkštės.
  • Nimkite keptuvę nuo ugnies ir padėkite gautą mišinį į dubenį.
  • Kitoje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
  • Įtrinkite lašišos gabalėlius druska ir pipirais ir dėkite juos į keptuvę oda žemyn. Kepkite 3 minutes, tada apverskite, sudėkite citrinos griežinėlius ir kepkite dar 2 minutes.
  • Kepta lašišos filė su česnakais ir vyšniniais pomidorais
    Smulkiai sukapokite mėtas bei krapus ir sumaišykite su česnako ir pomidorų mišiniu. Prieš patiekdami, lašišos filę užpilkite gautu padažu.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: