Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais



Ingredientai
Porcijos: +2


Paruošimo būdas
20 minSpausdinti
  • Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais
    Padėkite jautienos kepsnį ant gerai įkaitintos keptuvės ir kepkite bet kokiu jums žinomu būdu. Išimkite mėsą iš keptuvės ir leiskite pailsėti.
  • Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais
    Tuo tarpu į kitą keptuvę ant nedidelės ugnies įpilkite aliejų ir įdėkite česnakus bei rozmariną. Kai tik česnakai paruduos, perkelkite į keptuvę jautienos kepsnį ir pašildykite iš abiejų pusių, prispausdami mėsą prie keptuvės dugno.
  • Jautienos didkepsnys su česnakais ir rozmarinais
    Pagardinkite jautienos didkepsnį druska ir pipirais iš abiejų pusių, padėkite į lėkštę. Užpilkite ant jo šiek tiek aliejaus ir papuoškite česnakais bei rozmarinais. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: