Bulvės - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
2,00 g
Baltymai0,10 g
Riebalai17,50 g
Angliavandeniai77,00
kcalBalta žuvis – būtinas sveikos mitybos ingredientas. Joje gausu baltymų ir beveik nėra riebalų, o kartu su daržovėmis ji idealiai tinka pietums ar vakarienei.
Gaminame tradicinius lietuviškus šaltibarščius su virtomis bulvėmis.
Pats paprasčiausias būdas pagaminti omletą keliems žmonėms – užkepti jį orkaitėje.
Piemenų pyragas – tai tradicinis patiekalas Airijoje ir Didžiojoje Britanijoje. Pagrindinė šio patiekalo ingredientas – ėriena, tačiau mes
Skanios salotos su bulvėmis, raugintais kopūstais ir marinuotais kelmučiais.
Šiandien gaminsime skanias salotas su bulvėmis, konservuotais žirneliais, marinuotais pievagrybiais ir marinuotais agurkais.
Šis avižinių kotletų receptas puikiai tiks pradedantiems veganams, vegetarams ir tiems, kas laikosi pasninko. Šie kotletai gaminami labai greitai ir labai paprastai.
Minestrone sriuba – tai nacionalinis italų virtuvės patiekalas. Verčiant iš italų kalbos tai reiškia sriubą iš daugybės sudėtinių dalių. Minestrone –