Karštas užkandis per 15 minučių: virtos krevetė su padažu iš spanguolių, baziliko, pomidorų ir medaus. Lengvas, skanus ir daug baltymų savo sudėtyje turintis patiekalas. Beje, jis puikiai tinka vėlyvai vakarienei – nereikia jaudintis dėl papildomų kalorijų.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Virtos krevetės 400 g
- Spanguolės ¾ stiklinės
- Bazilikai (lapai) ½ stiklinės
- Pomidorų padažas ½ stiklinės
- Medus 3 valg. š.
Porcijoje
Kalorijos: 120 kcal
Baltymai: 18.84 g
Riebalai: 0.84 g
Angliavandeniai: 9.72 g
Paruošimo būdas
- Išvirkite krevetes.
- Paruoškite padažą: blenderyje sumaišykite spanguoles, bazilikus, pomidorų padažą ir medų iki vientisos masės.
- Krevetes patiekite ant didelės lėkštės su dubeniu padažo. Skanaus!