Trinta sriuba iš keptų moliūgų

Yra daugybė skirtingų receptų kaip pagaminti trintą sriubą iš keptų moliūgų. Siūlau pabandyti būtent šitą receptą, nes jis yra vienas iš paprasčiausių.

Beje, čia aš siūlau pagardinti jau pagamintą sriubą kepintomis moliūgų sėklomis ir stambiai maltais juodaisiais pipirais, tačiau jūs laisvai galite paeksperimentuoti  su šaukštu raudonojo vyno actu, Tabasco padažu ir t.t.



Ingredientai
Porcijos: +4


Gaminimas
60 min.Print
  • Nulupkite svogūną ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Nulupkite česnaką ir sutraiškykite peiliu. Nupjaustykite moliūgo žievę ir perpjovus jį per pusę išskobkite sėklas.
  • Įkaitinkite keptuvę ant nedidelės ugnies ir alyvuogių aliejuje apie 5 minutes kepkite svogūnus, kol suminkštės. Įmeskite česnaką ir supjaustytą moliūgą bei kepkite dar apie 10 minučių, kol moliūgas ims kiek skrusti.
  • Supilkite viską į vištienos sultinį ir virkite apie 30 minučių. Tada perpilkite sriubą į blenderį ir gerai sumalkite, kad neliktų gabaliukų.
  • Įmaišykite grietinėlę ir pagardinkite sriubą prieskoniais.
  • Trinta sriuba iš keptų moliūgų
    Papuoškite sriubą kepintomis moliūgų sėklomis bei maltais juodaisiais pipirais.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: