Šiandien gaminsime ne visai įprastą trintą pievagrybių sriubą. Kai kas netgi teigia, kad šis receptas padeda sumažinti tikimybę susirgti onkologinėmis ligomis.
Ingredientai
- Pievagrybiai 500 g
- Svogūnai 2 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Žalioji arbata 700 ml
- Natūralus jogurtas 4 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Paruošimo būdas
- Įkaitinkite puodą ir alyvuogių aliejuje apkepkite smulkiai supjaustytus svogūnus.
- Įdėkite supjaustytus pievagrybius bei česnakus.
- Įpilkite į puodą žaliąją arbatą ir palaukite kol sriuba užvirs. Tada virkite dar 10 minučių, kol pievagrybiai taps minkšti.
- Sumalkite sriubą blenderyje ir pagardinkite natūraliu jogurtu prieš pateikiant.