Normandiška moliūgų sriuba

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 237 kcal

Baltymai: 7.5 g

Riebalai: 14 g

Angliavandeniai: 23.5 g

Gaminimas
1 val. 30 min. Print
  • Išvalykite moliūgus nuo sėmenų ir nuimkite žievę. Supjaustykite dideliais kubeliais.

  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir porus.

  • Ištirpinkite puode sviestą ir apkepkite jame svogūną ir porus apie 5 minutes.

  • Įdėkite moliūgus į puodą. Kepkite ant nedidelės ugnies nuolat maišydami dar 5 minutes.

  • Įdėkite cukrų, druską bei pipirus ir troškinkite dar 5 minutes.

  • Nuskuskite bulves, išplaukite, išdžiovinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

  • Įpilkite į puodą karštą pieną, karštą vištienos sultinį ir įdėkite bulves.

  • Uždenkite puodą dangteliu ir virkite 1 valandą.

  • Perpilkite sriubą į blenderį, sumalkite ir gražinkite į puodą pašildymui.

  • Valgant pagardinkite normandišką moliūgų sriubą grietinėle. Taip pat galite įdėti į ją skrebučius su česnakais.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: