Ingredientai
Porcijos: –+
- Mocarelos sūris 200 g
- Pomidorai (vyšniniai) 6 vnt.
- Gražgarstės 70 g
- Romaninės salotos 70 g
- Bazilikai 4 vnt.
- Alyvuogių aliejus 5 valg. š.
- Citrinų sultys 1 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Persiladas pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 455 kcal
Baltymai: 19.70 g
Riebalai: 44.30 g
Angliavandeniai: 5.80 g
Paruošimo būdas
- Mocarelos rutuliukus nusausinkite kiaurasamtyje ir supjaustykite kubeliais.
- Supjaustykite vyšninius pomidorus per pusę ir suplėšykite romanines salotas.
- Pridėkite gražgarstes, bazilikus ir viską sumaišykite.
- Įpilkite alyvuogių aliejų bei citrinos sultis. Pabarstykite druska ir persiladu pagal skonį. Gerai viską sumaišykite ir leiskite pastovėti 10 minučių. Skanaus!