Jeigu iš anksto nupirksite salsa padažą parduotuvėje, šis čili troškinys bus pagamintas vos per 15 minučių.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Jautienos faršas 450 g
- Salsa padažas 120 ml
- Kmynai 1 arbat. š.
- Kalendros 1 arbat. š.
- Kajeno paprikos ½ arbat. š.
- Česnakų milteliai ½ arbat. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 229 kcal
Baltymai: 33 g
Riebalai: 9 g
Angliavandeniai: 2 g
Paruošimo būdas
- Sudėkite į keptuvę jautienos faršą ir visus prieskonius, sumaišykite ir apkepkite.
- Pridėkite salsa padažą, dar kartą gerai sumaišykite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 7 minutes.
- Garnyrui prie šio čili troškinio puikiai tiks šviežios daržovės, kukurūzų traškučiai arba sūris. Skanaus!