Italai saulėje džiovintus pomidorus dažnai naudoja įvairiuose patiekaluose. Šiandien išbandysime su jais pagaminti brusketas.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 vnt.
- Saulėje džiovinti pomidorai 12 vnt.
- Ožkų sūris 70 g
- Gražgarstės 50 g
- Balzaminis actas 1 valg. š.
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 130 kcal
Baltymai: 6.6 g
Riebalai: 3.25 g
Angliavandeniai: 18.2 g
Paruošimo būdas
- Apskrudinkite duoną sausoje keptuvėje iki auksinės spalvos.
- Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.
- Peiliu užtepkite ant duonos ožkų sūrio, ant viršaus padėkite gražgarstes ir saulėje džiovintus pomidorus.
- Apšlakstykite brusketas balzaminiu actu ir pagardinkite pipirais pagal skonį.