Ingredientai
Porcijos: –+
- Ruginė duona 4 riekelės
- Saulėje džiovinti pomidorai 6 vnt.
- Gražgarstės 40 g
- Pesto padažas 2 valg. š.
- Jautienos išpjova 300 g
- Alyvuogių aliejus 80 ml
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 482 kcal
Baltymai: 18.8 g
Riebalai: 38 g
Angliavandeniai: 16.6 g
Gaminimas
-
Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus į grilio keptuvę ir apkepkite joje jautienos išpjovą iki norimos konsistencijos.
-
Leiskite iškeptai mėsai pastovėti 10-15 minučių ir supjaustykite ją maždaug 2mm storio riekelėmis.
-
Apšlakstykite duoną alyvuogių aliejumi ir apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių.
-
Sutepkite duonos riekeles pesto padažu, ant viršaus uždėkite smulkiai supjaustytus saulėje džiovintus pomidorus, mėsą ir gražgarstes.
-
Pabarstykite brusketas druska ir pipirais ir neškite prie stalo. Skanaus!