Midijos su česnakais ir petražolėmis

Šis receptas – vienas iš paprasčiausių būdų pagaminti midijas.



Ingredientai
Porcijos: +3
Porcijoje
Kalorijos: 233 kcal
Baltymai: 31 g
Riebalai: 11.60 g
Angliavandeniai: 1.20 g


Gaminimas
30 min.Print
  • Smulkiai supjaustykite česnaką ir petražoles.
  • Kruopščiai išvalykite midijų kiautus.
  • Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Įmeskite česnaką ir maltas saldžiąsias paprikas. Kepkite apie 30 sekundžių.
  • Įdėkite midijas. Pamaišykite jas aliejuje ir padidinkite ugnį. Įpilkite vandens.
  • Uždenkite puodą dangtimi ir gaminkite 2 minutes.
  • Tada nuimkite dangtį ir gaminkite dar 6-8 minutes, kol atsidarys midijų kiautai.
  • Pridėkite petražoles.
  • Midijos su česnakais ir petražolėmis
    Dėkite midijas į lėkštes ir įpilkite sultinį. Patiekite su apskrudintomis duonod riekelėmis. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( Dar nėra įvertinimų )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: