Pavargote nuo omletų ir sumuštinių per pusryčius? Pabandykite šiuos sočius buritus su traškia šonine, kiaušiniais ir avokadu.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Šaltai rūkyta šoninė 6 vnt.
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Saulėgrąžų aliejus 1 arbat. š.
- Tortilijos 2 vnt.
- Avokadas 1 vnt.
- Špinatai 1 sauja
- Čili padažas pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 857 kcal
Baltymai: 28.29 g
Riebalai: 65 g
Angliavandeniai: 39.35 g
Paruošimo būdas
- Ant sausos keptuvės apkepkite šoninę iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
- Šakute suplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos. Į keptuvę, kurioje buvo kepama šoninė, įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir supilkite pusę kiaušinių masės. Tolygiai paskirstykite kiaušinių masę po visą dugną.
- Ant viršaus iš karto padėkite tortiliją ir prispauskite. Kepkite 1-2 minutes, kol kiaušiniai sukrekės. Nuimkite nuo ugnies. Lygiai taip pat apkepkite antrą kiaušinių masės dalį ir antrą tortiliją.
- Nulupkite avokadą ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- Sudėkite tortilijas į lėkštes taip, kad kiaušiniai būtų viršuje. Sutepkite čili padažu, ant viršaus padėkite šoninę, špinatus ir avokadą. Suvyniokite.