Skanus buritos receptas pusryčiams su kiaušiniais ir kiaulienos dešrelėmis.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Tortilijos 8 vnt.
- Virtos dešrelės (kiaulienos) 500 g
- Kiaušiniai 12 vnt.
- Marinuotos aitriosios paprikos 1 skardinė
- Parmezano sūris 30 g
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Druska pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 240 kcal
Gaminimas
-
Gerai įkaitinkite keptuvę.
-
Supjaustykite kiaulienos dešreles nedideliais gabaliukais ir apkepkite iki gražios rausvos spalvos.
-
Tuo pačiu metu dubenyje išplakite kiaušinius.
-
Gautą kiaušinių masę įpilkite į keptuvę su dešrelėmis, pabarstykite tarkuotu parmezano sūriu. Įdėkite druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Kepkite 2 minutes, o tada pridėkite į keptuvę marinuotas aitriąsias paprikas ir gerai viską sumaišykite.
-
Kepkite dar porą minučių ir nuimkite keptuvę nuo ugnies.
-
Išdėliokite gautą įdarą palei apatinių tortilijų kraštų ir atsargiai susukite. Skanaus!