Skanus, šiek tiek aštrus ir greitai paruošiamas buritos su „Chorizo” receptas pusryčiams.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Dešra 350 g
- Svogūnai ½ vnt.
- Raudonos saldžiosios paprikos ⅓ vnt.
- Raudonos aitriosios paprikos 1 vnt.
- Čederis 100 g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Alyvuogių aliejus 1 arbat. š.
- Tortilijos 4 vnt.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Nulupkite „Chorizo” dešrą ir supjaustykite į mažus gabaliukus. Svogūną ir paprikas irgi supjaustykite mažais gabaliukais. Čederį sutarkuokite stambia tarka. Suplakite kiaušinius su druska ir maltais juodaisiais pipirais.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Apkepkite „Chorizo” dešra (5-10 minučių), tada pridėkite svogūną bei paprikas ir kepkite dar 3-5 minutes. Įpilkite kiaušinių mišinį ir nuolat maišydami kepkite dar porą minučių.
- Pašildykite tortilijas sausoje keptuvėje. Padėkite ant jų įdarą, suvyniokite ir neškite prie stalo. Skanaus!