Šiandien gaminsime skanias salotas su bulvėmis, konservuotais žirneliais, marinuotais pievagrybiais ir marinuotais agurkais.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Bulvės 8 vnt.
- Pievagrybiai (marinuoti) 200 g
- Marinuoti agurkai 5 vnt.
- Rausvieji svogūnai 1 vnt.
- Konservuoti žalieji žirneliai 250 g
- Krapai 2 šakeliai
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Paruošimo būdas
- Išvirkite bulves, leiskite joms atvėsti ir tada nulupkite.
- Supjaustykite bulves kubeliais, marinuotus pievagrybius ir agurkus – plonais griežinėliais. Rausvą svogūną supjaustykite žiedais, o žiedus dar supjaustykite per pusę.
- Įdėkite konservuotus žirnelius, smulkiai supjaustytus krapus, druską, pipirus ir gerai viską sumaišykite.
- Salotos su bulvėmis, konservuotais žirneliais, marinuotais pievagrybiais ir agurkais pagamintos. Skanaus!