Bolivinių balandų salotos su apelsinu ir spanguolėmis

Šios paprastos ir labai skanios bolivinių balandų salotos su apelsinu ir spanguolėmis puikiai tinka pietums. Pagaminkite jas iš anksto ir paimkite su savimi į darbą – tai puikus angliavandenių, baltymų ir vitamino C šaltinis.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
25 min. Print
  • Išplaukite apelsiną ir nuimkite žievelę su daržovių skustuvu. Tik neišmeskite žievelės, ji bus reikalinga ateityje.

  • Užpilkite bolivines balandas vandeniu, įdėkite apelsino žievelę (tik palikite vieną gabaliuką salotų papuošimui) ir virkite apie 20 minučių. Išimkite apelsino žievelę.

  • Kol verdate bolivines balandas, išspauskite apelsino sultis į džiovintas spanguoles. Taip uogos taps saldesnės ir minkštesnės. Kai išvirsite bolivines balandas, įdėkite į jas spanguoles ir sumaišykite.

  • Kai bolivinės balandos atvės, įdėkite į jas supjaustytus salierų stiebus, pabarstykite druska bei juodais pipirais. Įdėkite į salotas ožkų sūrį ir papuoškite apelsino žievele. Skanaus!

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: