Rusiška žirnių košė su svogūnais

Skani rusiška žirnių košė su svogūnais, kuri puikiai tiks vegetarams ir veganams.



Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 327 kcal
Baltymai: 10.90 g
Riebalai: 19.00 g
Angliavandeniai: 30.40 g


Gaminimas
2 val. 0 min.Print
  • Išplaukite žirnius ir pamirkykite karštame vandenyje 10 valandų.
  • Perkelkite žirnius iš karto į kiaurasamtį, o po to į puodą. Užpilkite nauju vandeniu, kad jo lygis būtų toks pat, kaip ir žirnių. Palaukite kol užvirs ir pagardinkite druska. Tada sumažinkite ugnį ir virkite, kol žirniai visiškai išvirs.
  • Nulupkite svogūną ir smulkiai jį supjaustykite. Kepkite sauliegrąžų aliejuje apie 4 minutes.
  • Rusiška žirnių košė su svogūnais
    Į keptuvę su svogūnais suberkite išvirtus žirnius, sumaišykite ir pakaitinkite dar 5 minutes. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 2 assessment, vid. 35 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: