Traški kepta menkė alaus tešloje

Kepta menkė alaus tešloje išeina labai sultinga ir puikiai tinka prie bulvių bei kitų garnyrų.

Ingredientai
Porcijos: +4
Porcijoje
Kalorijos: 310 kcal
Baltymai: 41 g
Riebalai: 3.5 g
Angliavandeniai: 31 g
Gaminimas
30 min.Print
  • Supjaustykite menkę 4-5 cm arba šiek tiek didesniais gabaliukais. Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Miltus sumaišykite su česnakų milteliais ir maltomis paprikomis, tada suplakite su kiaušiniu ir alumi, kad neliktų gumuliukų. Jei gauta masė bus per skysta, įberkite šiek tiek daugiau miltų.
  • Į gilią keptuvę įpilkite aliejaus, kad jo lygis būtų maždaug 6-7 cm. Įkaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
  • Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite miltų masėje ir atsargiai dėkite į keptuvę. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
  • Traški kepta menkė alaus tešloje
    Iškeptą žuvį sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pašalinti aliejaus perteklių. Skanaus!
Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 3 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: