Vaisiai ir uogos - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
Beveik dvi dešimtys aminorūgščių, B ir C grupės vitaminai, kalcis, geležis, fosforas ir sočiosios riebalų rūgštys – būtent dėl šių naudingų savybių
Skanūs benedikto kiaušiniai pusryčiams su avokadais, griujerio sūriu ant skrudintos duonos.
Bananų keksai su špinatais – greitai paruošiami, skanūs ir sveiki pusryčiai, kurių sudėtyje nėra cukraus. Vieną kartą jų paragavę, vargu ar kada
Paprastas buritos receptas, kurį gaminsime su vištiena, ryžiais ir kitais ingredientais, likusiais šaldytuve po vakarienės. Kalendros, romaninės salotos
Ryškios spalvos lėkštėje – būtent tai, ko reikia šaltą dieną. Lašišoje ir pistacijose gausu sveikų riebalų, o morkos yra puikus karotino ir ląstelienos šaltinis.
Karštas užkandis per 15 minučių: virtos krevetė su padažu iš spanguolių, baziliko, pomidorų ir medaus. Lengvas, skanus ir daug baltymų savo sudėtyje turintis patiekalas.
Avokaduose ir gražgarstėse yra daug sveikų riebalų ir mineralų, reikalingų organizmui. Lengvą šaltą daržovių sriubą iš šių maisto produktų pagal mūsų receptą
Sveikuoliškas glotnutis iš avokado, banano ir pieno.