Sluoksniuotos tešlos pyragas su skaniu jogurtiniu kremu, medumi ir raudonaisiais apelsinais.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Mielinė sluoksniuota tešla (šaldyta) 1 lapelis
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Kreminis sūris 170 g
- Graikiškas jogurtas ½ stiklinės
- Citrinų sultys 1 valg. š.
- Medus 2 valg. š.
- Raudonieji apelsinai 5 vnt.
Porcijoje
Kalorijos: 297 kcal
Gaminimas
-
Atšildykite tešlą ir iškočiokite iki 2-3 milimetrų storio.
-
Padėkite tešlą ant kepimo popieriaus ir užlenkite kraštus.
-
Suplakite kiaušinį ir sutepkite juo tešlą.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kepkite tešlą apie 15 minučių, kol ji įgaus gražią auksinę spalvą.
-
Suplakite jogurtą, sūrį, citrinų sultis ir medų.
-
Išimkite tešlą iš orkaitės ir supilkite ant jos kremą.
-
Nulupkite apelsinus, išimkite kauliukus ir supjaustykite griežinėliais.
-
Sudėkite supjaustytus apelsinus ant kremo. Skanaus!