Kreminis sūris, lengvai sūdyta lašiša, švieži agurkai ir marinuoti kaparėliai – pamėgsite šias brusketas dėl skonių kontrasto.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 6 riekelės
- Lašišos filė (silpnai sūdyta) 100 g
- Kreminis sūris 70 g
- Agurkai 1 vnt.
- Salotų lapai 70 g
- Kaparėliai 15 g
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 128 kcal
Baltymai: 8.4 g
Riebalai: 5.7 g
Angliavandeniai: 10.4 g
Paruošimo būdas
- Apskrudinkite duoną keptuvėje.
- Supjaustykite agurką ir lašišą plonais gabaliukais.
- Apskrudintą duoną sutepkite kreminiu sūriu, padėkite salotų lapus, lašišą, agurkų griežinėlius ir kaparėlius. Prieš patiekdami pagardinkite pipirais.