Ingredientai
Porcijos: –+
- Vištienos filė 250 g
- Saulėgrąžų aliejus 1 arbat. š.
- Agurkai 1 vnt.
- Krapai 25 g
- Kalendros 25 g
- Lavašas 1 vnt.
- Kreminis sūris 200 g
- Korėjietiškai ruoštos morkos 100 g
- Majonezas 2 valg. š.
- Vištienos prieskoniai pagal skonį
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Gaminimas
-
Apibarstykite vištienos filę druska, maltais pipirais ir prieskoniais. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite saulėgrąžų aliejų. Apkepkite vištienos filę iš abiejų pusių (10-15 minučių). Palaukite kol vištiena atvės ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
-
Sutarkuokite agurką korėjietiškom morkom skirta tarka. Sukapokite žalumynus.
-
Sutepkite lavašą kreminiu sūriu. Išdėkite ant jo korėjietiškai ruoštas morkas, agurką ir vištieną. Ant viršaus užtepkite majonezą. Susukite lavašą į ritinį ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai. Prieš valgant supjaustykite nedideliais gabaliukais. Skanaus!