Tortilijos, pupelės ir salsa padažas – tikros meksikietiškos kesadilijos ingredientai. Šį karštą užkandį lengavai galite pagaminti patys pagal mūsų receptą.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Tortilijos 6 vnt.
- Konservuotos raudonos pupelės 400 g
- Konservuoti kukurūzai 350 g
- Fermentinis sūris 180 g
- Salsa padažas 150 g
- Alyvuogių aliejus 2 arbat. š.
- Cukrus (rudasis) 1 valg. š.
- Maltos saldžiosios paprikos pagal skonį
Porcijoje
Kalorijos: 363 kcal
Baltymai: 13.9 g
Riebalai: 14.5 g
Angliavandeniai: 45.6 g
Paruošimo būdas
- Išplaukite konservuotas pupeles po bėgančiu vandeniu. Pašildykite keptuvėje alyvuogių aliejų ir kepkite jame pupeles ir kukurūzus 2 minutes. Tada įdėkite salsa padažą, cukrų bei papriką ir troškinkite dar 4 minutes.
- Įkaitinkite dar vieną keptuvę. Padalinkite apkeptas pupeles ir kukurūzus į 6 lygias dalis. Ant kiekvienos tortilijos uždėkite tarkuotą sūrį, pupeles ir kukurūzus. Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir kepkite iš kiekvienos pusės apie 3 minutes, kol tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.
- Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštes. Valgykite karštą su salsa padažu arba grietine.