Kesadilija su konservuotomis pupelėmis ir kukurūzais

Tortilijos, pupelės ir salsa padažas – tikros meksikietiškos kesadilijos ingredientai. Šį karštą užkandį lengavai galite pagaminti patys pagal mūsų receptą.

Ingredientai
Porcijos: +
Porcijoje

Kalorijos: 363 kcal

Baltymai: 13.9 g

Riebalai: 14.5 g

Angliavandeniai: 45.6 g

Gaminimas
15 min. Print
  • Išplaukite konservuotas pupeles po bėgančiu vandeniu. Pašildykite keptuvėje alyvuogių aliejų ir kepkite jame pupeles ir kukurūzus 2 minutes. Tada įdėkite salsa padažą, cukrų bei papriką ir troškinkite dar 4 minutes.

  • Įkaitinkite dar vieną keptuvę. Padalinkite apkeptas pupeles ir kukurūzus į 6 lygias dalis. Ant kiekvienos tortilijos uždėkite tarkuotą sūrį, pupeles ir kukurūzus. Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir kepkite iš kiekvienos pusės apie 3 minutes, kol tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

  • Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštes. Valgykite karštą su salsa padažu arba grietine.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: