Skanūs buritos su krevetėmis, ryžiais, sūriu ir Taco prieskoniais.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Ryžiai 100 g
- Virtos krevetės 15 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Raudonos saldžiosios paprikos ½ vnt.
- Žalios saldžiosios paprikos ½ vnt.
- Fermentinis sūris (kietas) 100 g
- Konservuotos raudonos pupelės 1 skardinė
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Taco prieskoniai 35 g
- Vanduo 200 ml
- Tortilijos 4 vnt.
Porcijoje
Kalorijos: 310 kcal
Baltymai: 11.00 g
Riebalai: 9.00 g
Angliavandeniai: 46.00 g
Paruošimo būdas
- Išvirkite ryžius pagal instrukciją ant pakuotės ir leiskite jiems atvėsti.
- Nuvalykite krevetes ir supjaustykite į kelis dalis. Svogūną ir saldžiąsias paprikas supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sūri sutarkuokite stambia tarka. Nupilkite skystį iš skardinės su pupelėmis.
- Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Apkepkite paprikas ir svogūną (maždaug 2 minutes). Pabarstykite Taco prieskoniais ir kepkite dar 1 minutę. Pridėkite pupeles, įpilkite vandenį ir troškinkite 10 minučių. Pridėkite ryžius ir krevetes ir palikite dar 5 minutėm, kol išgaruos skysčiai.
- Sudėkite įdarą ant tortilijų, pabarstykite sūriu ir suvyniokite. Apkepkite buritą keptuvėje ant vidutinės ugnies, po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!