Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Kokosų pienas 4 valg. š.
- Braškės 3 vnt.
- Rikotos sūris 30 g
- Kokosų drožlės papuošimui
- Mėtos papuošimui
Porcijoje
Kalorijos: 441 kcal
Baltymai: 25.8 g
Riebalai: 33.9 g
Angliavandeniai: 5.8 g
Paruošimo būdas
- Kiaušinius suplakite su kokosų pienu.
- Braškes supjauskite per pusę.
- Kiaušinių masę įpilkite į įkaitintą keptuvę. Ant viršaus sudėkite braškių gabalėlius, uždenkite dangtimi ir kepkite, kol sukrekės.
- Paruoštą omletą apibarstykite rikotos sūriu, kokosų drožlėmis ir papuoškite mėtų lapeliais. Skanaus!