Tinginių tortas „Napoleonas” iš sluoksniuotos tešlos

Skanus ir saldus tinginių tortas „Napoleonas” iš šaldytos sluoksniuotos tešlos ir saldinto sutirštinto pieno.



Ingredientai
Porcijos: +10


Gaminimas
60 min.Print
  • Tešlos lakštus supjaustykite 1 cm pločio išilgomis juostelėmis ir iškepkite iki 200-220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje (žiūrėkite instrukciją ant pakuotės). Palaukite kol atvės. Keletą iškeptų juostelių palikite torto papuošimui.
  • Pagaminkite kremą. Išmaišykite minkštą sviestą, įpilkite į jį sutirštintą pieną ir dar kartą viską sumaišykite iki vientisos masės.
  • Padėkite ant stalo didelį gabalą maistinės plėvelės. Paskleiskite ant jos šiek tiek kremo ir dėkite tešlos juosteles, tada vėl tepkite kremu ir vėl dėkite juosteles. Taip sluoksniuodami sudėkite visas juosteles, o ant viršaus užtepkite likusio kremo sluoksnį.
  • Tinginių tortas
    Tvirtai spausdami, viską susukite į ritinį. Kad laikytųsi geriau, galite apvynioti dar vienu plėvelės sluoksniu. Padėkite į šaldytuvą ir laikykite 2 paras. Tada išvyniokite tortą ir apibarstykite likusių tešlos juostelių trupiniais. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: