Sveiki avižiniai batonėliai pusryčiams

Jeigu mėgstate ilgiau pamiegoti iš ryto, raskite vakare pusvalandį laiko ir pagaminkite pusryčiams šiuos sveikus avižinius batonėlius su džiovintais vaisiais. Šiuos batonėlius galima laikyti šaldytuve kelias dienas arba paimti su savimi į darbą.



Ingredientai
Porcijos: +2


Gaminimas
30 min.Print
  • Atskirai sumaišykite visus sausus ir skystus ingredientus. Sujunkite du mišinius ir maišykite, kol gausite tirštą vientisą masę.
  • Išklokite skardą kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite po ją gautą tešlą (maždaug 5-7 mm sluoksniu).
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir įdėkite skardą su tešla maždaug 20 minučių.
  • Sveiki avižiniai batonėliai pusryčiams
    Karštą tešlą supjaustykite batonėlių dydžio gabaliukais, apverskite ir kepkite orkaitėje dar 5-7 minutes.




Kad paįvairinti pusryčius, džiovintus vaisius batonėliuose galite pakeisti arba papildyti riešutais, moliūgų sėklomis, uogomis, supjaustytu bananu arba kitais vaisiais.

Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: