Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Fermentinis sūris 125 g
- Menkė (kepenėlės) 1 skardinė
- Krapai 3 šakelės
- Majonezas 3 valg. š.
- Lavašas 1 vnt.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Išvirkite kiaušinius per 10 minučių. Sutarkuokite stambia tarka kartu su sūriu. Nupilkite aliejų iš menkių kepenėlių ir išskirstykite jas šakute. Sukapokite krapus. Sumaišykite viską su majonezu, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
- Tolygiai išdėkite įdarą ant lavašo ir susukite į ritinį. Įvyniokite suktinuką į maisto plėvelę ir palikite valandai šaldytuve. Prieš valgant, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Skanaus!