Mėsos gaminiai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
Teksaso kiaušinienė su jautiena, naminėmis dešrelėmis ir daržovėmis.
Kiaušinienė “Carbonara” su kepta šonine ir kreminiu sūrio padažu.
Lyonnaise arba Liono salotos – labai populiarus Prancūzijos virtuvės patiekalas. Šios salotos turi 3 pagrindinius ingredientus –
Skanūs benedikto kiaušiniai su skrudinta duona, vytintu kiaulienos kumpiu (hamonas arba proščiuto) ir šviežiomis gražgarstėmis.
Skanus buritos receptas pusryčiams su kiaušiniais ir kiaulienos dešrelėmis.
Paprastas buritos receptas, kurį gaminsime su vištiena, ryžiais ir kitais ingredientais, likusiais šaldytuve po vakarienės. Kalendros, romaninės salotos
Labai paprastos bazinės salotos su vištiena, špinatais ir pomidorais, į kurias galite įdėti ir daugiau ingredientų pagal savo skonį.
Udon – tradiciniai japoniški makaronai iš kvietinių miltų, gaminami be kiaušinių. Pridėkite prie jų šiek tiek mėsos, daržovių, prieskonių ir padažų –
Neįprasta, bet labai skani naminė pica su saliamiu, žaliosiomis alyvuogėmis, aitriosiomis paprikomis ir aguonų bei sezamų sėklomis. Labai paprastas receptas