Kepti obuoliai su riešutais ir aguonomis

Šių keptų obuolių paslaptis – įdaras. Be graikinių riešutų ir aguonų sėklų, čia naudojamos datulės ir daug prieskonių.



Ingredientai
Porcijos: +6
Porcijoje
Kalorijos: 310 kcal


Gaminimas
30 min.Print
  • Gerai nuplaukite obuolius ir atsargiai nupjaukite jų viršūnes. Viršūnių neišmeskite, jos bus reikalingos ateityje. Išskobkite obuolių vidurius.
  • Susmulkinkite graikinius riešutus ir supjaustykite datules. Sumaišykite jas su prieskoniais, aguonomis, 6 valg. š. alyvuogių aliejaus ir pusės citrinos sultimis.
  • Sudėkite gautą mišinį į obuolius ir uždenkite viršūnėmis.
  • Apipurkškite obuolius likusiu alyvuogių aliejumi ir pabarstykite cukrumi.
  • Kepkite obuolius orkaitėje apie 15 minučių esant temperatūrai 180 laipsnių.
  • Kepti obuoliai su riešutais ir aguonomis
    Pateikite obuolius karštais. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: