Greitas šilauogių sorbetas

Norint naminių ledų, visai nebūtinas specialus aparatas – naminis sorbetas bus labai gaivus, natūraliai saldus, nebrangus ir skanus variantas. Tai labai paprastas receptas, kuris nereikalauja beveik jokių pastangų – herojėmis jame taps šilauogės, kurios lietuvių tiesiog dievinamos.

Sorbetą galėsite skanauti iškart, bet receptas tinka ir laukiant svečių kitą dieną – dėkite desertą į šaldiklį, o tuomet teliks ištraukti ir luktelti 10-15 minučių, kad šiek tiek atitirptų ir jį būtų lengviau patiekti.



Ingredientai
Porcijos: +4


Paruošimo būdas
5 minSpausdinti
  • Saują šilauogių atidėkite papuošimui. Likusias nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į šaldiklį bent 4 valandoms.
  • Uogoms gerai sušalus, visus ingredientus sudėkite į maisto smulkintuvą ar trintuvą. Trinkite, kol masė taps visiškai lygi, prireikus vis sustojant ir išmaišant. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite saldumą.
  • Greitas šilauogių sorbetas
    Patiekite su grilyje keptomis persikų puselėmis, šviežiomis uogomis ir mėtų lapeliais. Skanaus!



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: