Skanus receptas su konservuotais ananasais skubantiems ir neturintiems daug laiko.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Mielinė sluoksniuota tešla 250 g
- Ananasai (konservuoti) 1 skardinė
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Vanduo 1 valg. š.
- Cukrus pagal skonį
- Sezamo sėklos pagal skonį
Paruošimo būdas
- Paimkite užšaldytos sluoksniuotos tešlos lakštus ir supjaustykite 1 cm pločio juostomis. Rekomenduoju pirkti „MANTINGA Mielinė Sluoksniuota Tešla”.
- Apvyniokite konservuotų ananasų žiedus tešlos juostomis ir gerai užfiksuokite jos galiukus ananasų viduryje, prispaudžiant pirštais.
- Paimkite kepimo skardą ir įdėkite į ją kepimo popieriaus.
- Sudėkite ant kepimo popieriaus paruoštas gėlytes, patepkite jas kiaušinio tryniu ir apibarstykite cukrumi bei sezamo sėklomis.
- Kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 25 minutes.
- Palaukite kol iškeptos sluoksniuotos tešlos gėlytės su ananasais atvės ir mėgaukitės. Skanaus!