Ingredientai
Porcijos: –+
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Krapai 25 g
- Tunas (konservuotas, savo sultyse) 1 skardinė
- Fermentinis sūris 200 g
- Majonezas 200 g
- Lavašas 3 vnt.
Paruošimo būdas
- Išvirkite kiaušinius per 10 minučių. Palaukite kol atvės, smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su sukapotais krapais.
- Išpilkite skystį iš konservuotų tunų ir išskirstykite šakute. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
- Aptepkite lavašus majonezu. Ant pirmo lavašo dėkite tunus ir tolygiai paskirstykite po visą paviršių. Susukite lavašą su tunais į ritinį.
- Ant antro lavašo padėkite kiaušinius su krapais ir tolygiai paskirstykite po visą paviršių. Tada iš šono padėkite susuktą lavašą su tunais ir viską susukite į ritinį.
- Trečią lavašą pabarstykite sūrių, padėkite ant jo ritinį su įdarais ir viską susukite. Padėkite suktinuką į šaldytuvą porai valandų, o prieš valgant – supjaustykite į nedidelius gabaliukus.