Nealkoholinio glinveino receptas iš granatų bei obuolių sulčių su gervuogėmis ir prieskoniais.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Granatų sultys 500 ml
- Obuolių sultys 250 ml
- Gervuogės (šaldytos) 1 sauja
- Apelsinai 1 vnt.
- Cukrus (pudra) 25 g
- Gvazdikėliai 4 vnt.
- Juodieji pipirai (žirneliais) 3 vnt.
- Žvaigždiniai anyžiai 2 vnt.
- Cinamonas 1 lazdelė
Porcijoje
Kalorijos: 83 kcal
Paruošimo būdas
- Supjaustykite apelsiną į keturias dalis.
- Įpilkite į puodą granatų bei obuolių sultis, įdėkite apelsiną, gervuoges, cukraus pudrą, cinamoną, anyžius, gvazdikėlius ir pipirus.
- Virkite ant mažos ugnies kol užvirs, tada nuimkite puodą nuo ugnies.
- Pilkite glintveiną į stiklines ir gerkite karštą. Skanaus!