Šiame kokteilyje yra tik du pagrindiniai ingredientai – putojantis vynas ir obuolių sultys.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Obuolių sultys 400 ml
- Putojantis vynas 1 butelis
- Cukrus 1 valg. š.
- Medus 1 arbat. š.
- Obuoliai papuošimui
Porcijoje
Kalorijos: 196 kcal
Baltymai: 0.8 g
Riebalai: 0.4 g
Angliavandeniai: 18 g
Paruošimo būdas
- Supilkite cukrų į lėkštutę, o šampano taurių kraštus patepkite medumi. Pamerkite taures į cukrų.
- Įpilkite į taures obuolių sulčių (iki pusės) ir tiek pat putojančio vyno.
- Kiekvieną taurę papuoškite obuolio skiltele.
Dėmesio! Alkoholio vartojimas kenkia jūsų ir jūsų šeimos sveikatai ir gerovei!