Naminis obuolių kalvadosas

Atrodytų, kad iš obuolių sunkiai galima pagaminti skanų alkoholinį gėrimą. Bet mes pasistengsime. Aišku, tai nebus tikras kalvadosas, tačiau šio gėrimo skonis labai panašus į tą, kurį galima nusipirkti parduotuvėje.



Ingredientai


Paruošimo būdas
Spausdinti
  • Nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.
  • Sudėkite obuolius į stiklainį, pabarstykite vaniliniu cukrumi ir užpilkite degtine. Stiklainį palikite tamsioje vietoje dviem savaitėm.
  • Po dviejų savaičių išspauskite skystį iš obuolių.
  • Sumaišykite cukrų su vandeniu (1:1 proporcijoje), užvirkite gautą mišinį ir nuolat maišydami virkite dar 5 minutes ant didelės ugnies.
  • Sumaišykite obuolių skystį ir karamelizuotą cukrų.
  • Naminis obuolių kalvadosas
    Gerai uždarykite tarą su naminiu obuolių kalvadosu ir laikykite ją tamsioje vietoje.




Dėmesio! Alkoholio vartojimas kenkia jūsų ir jūsų šeimos sveikatai ir gerovei!

Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: