Užtepėlė iš užkeptų česnakų, parmezano ir baltųjų pupelių

Ši užtepėlė iš užkeptų česnakų, parmezano sūrio ir konservuotų baltųjų pupelių patiks visiems, kas mėgsta aštrius patiekalus.

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
40 min. Print
  • Folijoje užkepkite česnakus. Kepkite iki 230C įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.

  • Įdėkite užkeptus česnakus ir visus kitus ingredientus į blenderį ir sumalkite, palaipsniui pilant į blenderį alyvuogių aliejų.

  • Pagamintą užtepėlė įdėkite į šaldytuvą. Skaniausiai ją valgyti su pita arba daržovėmis.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: