Skrudinta duona su žaliais žirneliais ir mėtomis

Ingredientai
Porcijos: +
Gaminimas
20 min. Print
  • Supjaustykite svogūną kubeliais, įdėkite į keptuvę ir kepkite alyvuogių aliejuje 7 minutes.

  • Pridėkite česnaką, druską ir maltas aitriąsias paprikas ir kepkite dar 2 minutes.

  • Įpilkite į keptuvę baltojo sauso vyno ir įdėkite žaliuosius žirnelius.

  • Troškinkite gautą mišinį apie 3 minutes. Tada gerai viską sumaišykite, kad gautųsi tyrė ir nuimkite nuo ugnies.

  • Palikite tyrę atvėsti, o tuo metu apskrudinkite duonos riekeles skrudintuve arba orkaitėje.

  • Uždėkite žaliųjų žirnelių tyrę ant apskrudintos duonos ir papuoškite sumuštinius šviežiomis mėtomis.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: