Skrudinta duona su burokėliais ir bazilikais

Karšti sumuštiniai iš prancūziško batono, burokėlių ir bazilikų.

Ingredientai
Gaminimas
15 min. Print
  • Blenderyje sumalkite burokėlius, česnakus, kepintus migdolus ir bazilikų lapus iki vientisos masės.

  • Į gautą mišinį įpilkite alyvuogių aliejų, pabarstykite druska ir pipirais.

  • Supjaustykite prancūzišką batoną riekelėmis ir padžiovinkite orkaitėje arba skrudintuve, kol batonas gražiai apskrus.

  • Kai batonas bus apskrudęs, uždėkite ant jo burokėlių ir bazilikų mišinį iš blenderio. Galite papuošti sumuštinius plonais parmezano sūrio gabaliukais arba gražgarštėmis.

Reitingas
( 1 , vid. 55 )
SeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: