Skrudinta duona su burokėliais ir bazilikais

Karšti sumuštiniai iš prancūziško batono, burokėlių ir bazilikų.



Ingredientai


Paruošimo būdas
15 minSpausdinti
  • Blenderyje sumalkite burokėlius, česnakus, kepintus migdolus ir bazilikų lapus iki vientisos masės.
  • Į gautą mišinį įpilkite alyvuogių aliejų, pabarstykite druska ir pipirais.
  • Supjaustykite prancūzišką batoną riekelėmis ir padžiovinkite orkaitėje arba skrudintuve, kol batonas gražiai apskrus.
  • Skrudinta duona su burokėliais ir bazilikais
    Kai batonas bus apskrudęs, uždėkite ant jo burokėlių ir bazilikų mišinį iš blenderio. Galite papuošti sumuštinius plonais parmezano sūrio gabaliukais arba gražgarštėmis.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: