Ingredientai
Porcijos: –+
- Čiabata duona 4 riekelės
- Pomidorai 4 vnt.
- Špinatai 200 g
- Bazilikai 4 lapai
- Česnakai 1 skiltelė
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š.
- Druska pagal skonį
- Malti juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
- Įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus į keptuvę ir apkepkite jame čiabatos riekeles iš abiejų pusių.
- Smulkiai supjaustykite česnako skiltelę ir uždėkite ant čiabata duonos.
- Įmeskite špinatus į verdantį vandenį maždaug 45 sekundėm. Tada uždėkite juos ant brusketų.
- Supjaustykite pomidorus vidutinio dydžio gabaliukais, sumaišykite su likusiu alyvuogių aliejumi, pridėkite baziliką, druską bei pipirus.
- Sudėkite viską ant špinatų ir brusketa bus pagaminta.