Lavašo suktinukas su pievagrybiais ir sūriu



Ingredientai
Porcijos: +2


Gaminimas
25 min.Print
  • Smulkiai supjaustykite pievagrybius, Apkepkite juos keptuvėje su sviestu iki gražios auksinės spalvos (apie 10-15 minučių). Palaukite kol atvės.
  • Sutarkuokite sūrį stambia tarka, sukapokite petražoles. Sumaišykite su pievagrybiais ir pridėkite majonezą.
  • Lavašo suktinukas su pievagrybiais ir sūriu
    Tolygiai išdėkite įdarą ant lavašo ir susukite į ritinį. Padėkite lavašo suktinuką valandai į šaldytuvą. Prieš valgant supjaustykite nedideliais gabaliukais.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: