Virtos krevetės su spanguolių ir bazilikų padažu – tai skanus ir sveikas užkandis, kuriame nėra glitimo ir labai mažai angliavandenių. Be to, pagaminti šį užkandi yra labai paprasta ir užtruks vos 15 minučių.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Virtos krevetės 400 g
- Spanguolės ¾ stiklinės
- Bazilikai ½ stiklinės
- Pomidorų pasta ½ stiklinės
- Medus 3 valg. š.
Porcijoje
Kalorijos: 99 kcal
Baltymai: 15.7 g
Riebalai: 0.7 g
Angliavandeniai: 8.1 g
Paruošimo būdas
- Išvirkite krevetes pagal instrukciją ant pakuotės.
- Pagaminkite padažą: blenderyje sumalkite spanguoles, bazilikus, pomidorų pastą bei medų iki vientisos masės.
- Krevetes pateikite ant didelės lėkštės, o spanguolių padažą – dubenėlyje. Skanaus!