Puikus vegetariškas čauderis, kuris padės sušilti esant šaltam orui.
Ingredientai
- Brokoliai 250 g
- Salierų stiebai 125 g
- Svogūnai 125 g
- Morkos 125 g
- Daržovių sultinys 500 ml
- Pienas 1 l
- Kvietiniai miltai 100 g
- Sviestas 100 g
- Čederis 200 g
Paruošimo būdas
- Puode ištirpinkite šiek tiek sviesto ir apkepkite ant vidutinės ugnies smulkiai supjaustytus salierų stiebus, svogūnus ir morkas. Kepkite daržoves maždaug 7 minutes.
- Įpilkite daržovių sultinį, įdėkite brokolius ir virkite 10 minučių.
- Tuo metu ištirpinkite sviestą troškintuve, įpilkite kvietinius miltus ir kepkite 1 minute.
- Įpilkite pieną į troškintuvą ir troškinkite apie 8 minutes, kol padažas taps tirštu.
- Gauta padažą iš troškintuvo perpilkite į puodą su daržovėmis, įdėkite čederį ir virkite, kol ištirps sūris.