Normandiška moliūgų sriuba



Ingredientai
Porcijos: +6
Porcijoje
Kalorijos: 237 kcal
Baltymai: 7.5 g
Riebalai: 14 g
Angliavandeniai: 23.5 g


Gaminimas
1 val. 30 min.Print
  • Išvalykite moliūgus nuo sėmenų ir nuimkite žievę. Supjaustykite dideliais kubeliais.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir porus.
  • Ištirpinkite puode sviestą ir apkepkite jame svogūną ir porus apie 5 minutes.
  • Įdėkite moliūgus į puodą. Kepkite ant nedidelės ugnies nuolat maišydami dar 5 minutes.
  • Įdėkite cukrų, druską bei pipirus ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Nuskuskite bulves, išplaukite, išdžiovinkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
  • Įpilkite į puodą karštą pieną, karštą vištienos sultinį ir įdėkite bulves.
  • Uždenkite puodą dangteliu ir virkite 1 valandą.
  • Perpilkite sriubą į blenderį, sumalkite ir gražinkite į puodą pašildymui.
  • Normandiška moliūgų sriuba
    Valgant pagardinkite normandišką moliūgų sriubą grietinėle. Taip pat galite įdėti į ją skrebučius su česnakais.



Pasidalink su draugais
Įvertinimas
( 1 assessment, vid. 55 )
ŠeimosReceptai.lt
Parašykite komentarą

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: