Gaminame veganišką spagečių pastą su brokoliais, pievagrybiais ir pesto padažu.
Ingredientai
Porcijos: –+
- Spagečiai 400 g
- Daržovių sultinys 400 ml
- Pievagrybiai 240 g
- Brokoliai 200 g
- Bazilikai 120 g
- Alyvuogių aliejus (extra vergine) 120 ml
- Kedrų riešutai 40 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Druska 8 g
Porcijoje
Kalorijos: 650 kcal
Paruošimo būdas
- Dalyje alyvuogių aliejaus apkepkite supjaustytus pievagrybius bei brokolius.
- Išvirkite spagečius iki „Al dente“ būsenos (žiūrėkite instrukciją ant pakuotės). Įdėkite makaronus prie pievagrybių su brokoliais.
- Tada įpilkite daržovių sultinį ir virkite dar 1-1,5 min.
- Dabar pagaminkite pesto padažą: blenderyje sumalkite bazilikus, kedrų riešutus, česnakus, alyvuogių aliejų bei druską.
- Įdėkite pesto padažą į spagečius, sumaišykite ir dėkite ant lėkščių. Skanaus!