Džiovinti raudonėliai - patiekalai ir receptai
Kalorijos ir maistinė vertė (100 g):
14,00 g
Baltymai4,60 g
Riebalai54,10 g
Angliavandeniai314,00
kcalKas gali būti geriau nei skani pica pusryčiams? Ypač kai jai nereikia gaminti tešlos. Pagal šį receptą picą su špinatais ir kiaušiniu pagaminsite vos per 15 minučių.
Dar vienas receptas meksikietiškos virtuvės gerbėjams. Šį kartą parodysime, kaip gaminami tako burgeriai. Gvakamolė – tai tradicinė meksikietiška
Havajietiško stiliaus buritos su vištiena, kumpiu, mocarelos sūriu, jalapenu ir konservuotais ananasais. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, kepkite jį grilyje.
Paprastas buritos receptas kiekvienai dienai. Įdarą darysime iš jautienos faršo, ryžių, sūrio, pomidorų, žalumynų ir meksikietiškų prieskonių.
Čimičiuri – tai žalias padažas, sugalvotas Argentinoje, tačiau populiarus visoje Lotynų Amerikoje. Čimičiuri padažas tinka bet kokiai mėsai, pagamintai
Veganiškų frikadelių iš avinžirnių ir cukinijų receptas. Šios frikadelės puikiai tinka prie makaronų. Šis patiekalas yra be glitimo. Marinaros padažą galima
Verčiant į lietuvių kalbą, žodis “marinara” reiškia “jūreivių padažas”. Šį itališką padažą iš pomidorų, svogūnų ir prieskonių sugalvojo
Skanios salotos su farfalle makaronais, šparaginėmis pupelėmis ir žaliosiomis alyvuogėmis.